2022-04-23
今日又同表哥去食好嘢😋今次呢間店舖居然喺food court入邊,真係好隱世,入到去見間舖頭仔細細,但嘢食種類都幾多。先講隻蟹鉗炸得好鬆脆,一個字正☝️上面呢個餐叫做All day breakfast好多種類😋個沙律係新鮮嘅,啲蛋好滑,火腿都煎過好野味😋重點係個漢堡扒厚切,厚切,厚切,(重要嘅嘢要講三次)🤩🤩🤩厚切得來啲肉好嫩,好似有入口即溶嘅感覺,真係好好味再嚟重頭戲,上面呢個叫「星夢漢堡」睇個賣相已經非常吸引,見到都令人地好開心先講個雞扒一個字「大」,但大得來又好嫩滑,好脆,個包又好脆,再配合埋佢嘅秘製醬汁又酸又甜,加埋雞扒上面啲星星圖案真係錦上添花,呢個包我真係誠意推介俾大家👍🏻👍🏻👍🏻估唔到food court都有啲咁美味嘅美食,今次真係食得好開心,呢間餐廳我哋會再嚟食的
先講隻蟹鉗炸得好鬆脆,一個字正