2019-07-04
平時都會行開Mira不過呢層真系無嚟過 😂😂😂本身已經諗好食咩 patpat痕見到居酒屋呢3隻字!就被吸引左上多一層🥰🥰見到咁日本人 第一下就系!無死啦 入去!😍😍🥰妳以為㗎佬檔一定貴啦!牛脷都系$25串每位收前菜一碟$20 今日系熟吞拿魚沙律配洋蔥問妳死未 我地一家三口👨👩👧 叫左蟹子沙律 (唔係好習慣入邊有洋蔥嘅蟹子沙律)所以唔推介 凍豆腐 蝦天婦羅🍤凍稻庭烏冬 蒸蛋比BB食 味㬝茄子🍆呢幾個item都好好味 壽司🍣拼盤10件(呢個唔明 點解會咁大件 太大件無乜feel)唔推介 😫😫串燒拼盤$88又抵又好味 呢到都有好多日本直送魚 下次可以再encore!中意飲sake的人有福了 因為呢到有超級多款日本sake同啤酒🍻好開心同老公一齊發現左一個新地方7成日本客 營業時間下午12到夜晚23 下午3點到6點系落場時間 要留意!
見到咁日本人 第一下就系!無死啦 入去!😍😍🥰
妳以為㗎佬檔一定貴啦!牛脷都系$25串
每位收前菜一碟$20 今日系熟吞拿魚沙律配洋蔥
問妳死未 我地一家三口👨👩👧 叫左蟹子沙律 (唔係好習慣入邊有洋蔥嘅蟹子沙律)所以唔推介 凍豆腐 蝦天婦羅🍤 凍稻庭烏冬 蒸蛋比BB食 味㬝茄子🍆 呢幾個item都好好味