2023-03-15 37 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨隱世工廈必食西餐🤤-Coti the Bistro🇭🇰 新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖 🇭🇰-☕️工廈店果然特別抵食, 晚市Grand menu入面所有主菜都會送湯/沙律, 加$18仲可以有野飲 (高質特飲都唔使再加錢!)☕️超大間鋪, 卡位好好坐, 坐耐D傾下計都冇壓力-🍳🐂👅🍲溫泉蛋香煎牛脷芯意大利飯 $128💯牛舌好大塊又厚切, 咬落爽口又香油脂味💯牛汁煮既意大利飯軟硬適中, 入面有菇片, 加上溫泉蛋液一齊食層次更豐富-🇳🇿🥩 紐西蘭肉眼扒配燒汁 $178✨五成熟真係五成熟😆 肉眼黎講佢就唔算腍, 反而肉味好重, 痴住少少筋位好味✨薯條連薯皮超脆!-🍅🐂🥕🥣是日餐湯 - 羅宋湯💯一上碟見佢色水麻麻都有啲驚😂 原來飲落勁香濃, 可能色水唔夠只因冇落茄膏, 夠天然🤣👍🏻💯一𢳂起上夠熱抵讚, 有牛筋薯仔椰菜紅蘿蔔洋蔥, 肥肥地既牛位勁香勁正🤤-🍹☕️餐配飲品 $18✨咖啡果皮茶配蜜糖🍯 我以為咖啡果皮帶少少苦味, 但原來同普通果皮一樣都係酸酸地, 必試!✨可惜 menu大部分都係咖啡而我老公麻麻地, 叫左蜜桃茶就普通啲不過唔太甜都好飲🍑 -🍌🥐 焦糖香蕉窩夫 $7
👧🏻😋👅🍽✨
隱世工廈必食西餐🤤
Coti the Bistro
🇭🇰 新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖 🇭🇰
☕️超大間鋪, 卡位好好坐, 坐耐D傾下計都冇壓力
🍳🐂👅🍲
溫泉蛋香煎牛脷芯意大利飯 $128
💯牛舌好大塊又厚切, 咬落爽口又香油脂味

🇳🇿🥩
紐西蘭肉眼扒配燒汁 $178
✨薯條連薯皮超脆!

🍅🐂🥕🥣
是日餐湯 - 羅宋湯

🍹☕️
餐配飲品 $18
🍌🥐
焦糖香蕉窩夫 $78
💯勁驚喜! 係牛角窩夫😆 牛角勁香牛油味, 唔算好酥脆, 偏soft, 反而個焦糖做得好好好脆
💯cream唔會太甜同埋好滑

🍵🍰
是日精選蛋糕 $32
✨是日有伯爵茶蛋糕/cheese cake, 茶味蛋糕不嬲都係不可抗拒…
✨鬆軟! Earl grey味勁出! Cream都有輕輕茶味好食!