前排朋友帶咗我去一間位於SOHO巴甸街其中一條小巷嘅酒吧!位置超级神秘 驟眼望落真係好似一條普通嘅後巷完全唔似會有酒吧🙌🏻門口同bar入面嘅燈光都充滿神秘感💚我地被安排到角落座位 私隱度高啲冇咁嘈~店員都算友善 每上一杯cocktail 都會詳細解釋用咗咩酒同材料 同埋聞落去同飲落去有咩唔同👍🏻*可惜當日我哋撞正佢哋廁所大漏水 成個地板都係水要好小心行 希望佢地盡快整好啦 好想revisit~·Doomsday $120(Vetiver Rye, Tonka Rum, Lemon, Jasmine & Grapefruit Sherry)佢個✨效果真係好ig able❤️staff話係sandalwood scented steel wool! 聞落香氣十足 飲落味道好有層次但酒味就唔算好濃~·Dreams of Lions $120(Scamorza, Rum, Cognac, Bread Wine, Wax, Banana, Spices, Milk punch)另一杯好ig able嘅cocktail 有smoke effect~飲落味道好豐富同埋相對上酒味重過Doomsday👍

·Doomsday $120
Doomsday

·Dreams of Lions $120
另一杯好ig able嘅cocktail 有smoke effect~飲落味道好豐富同埋相對上酒味重過Doomsday👍🏻粒用可使用紙包住嘅梅味toffee都令肥Glor回味無窮🙌🏻
Dreams  of  Lions

📍 The Old Man (中環)
中環蘇豪鴨巴甸街37號低座地下
2021-11-19