2022-12-29
1️⃣Signature Cocktail: Ocean and Clouds/ Apple Tea Gin Tonic 呢兩杯Cocktail嘅打卡程度都係非常之高,特別係海洋與雲嗰一杯用乳酪酒沖出嚟成杯都係藍色漸變色,立即飲嘅時候同攪勻再飲嘅時候味道都唔一樣。而Apple Tea Gin Tonic嘅話就非常之清新,配上一啲炸物同小食就剛剛好2️⃣海陸空拼盤海陸空拼盤有魚柳薯角雞翼,炸得都幾鬆脆唔會話太油,份量都唔係好多,作為伴酒小食來講個人認為魚柳係最香,點落啲蛋黃醬同埋他他醬真係幾正3️⃣雞肉拼盤雞肉拼盤由雞翼雞塊同埋雞肉棒組成,最有驚喜嘅係雞塊,點落啲泰式辣醬都係超級惹味,啲肉又好多汁,炸粉又好薄又香,但雞肉棒就唔係好食得出係雞肉,有啲似係素肉嘅感覺4️⃣水牛芝士pizza水牛芝士pizza好薄好脆,芝士嘅份量都好多,我哋淨係嗌左半份已經好飽5️⃣章魚小丸子比較細粒,而且啲餡又唔算多,建議下次可以加番啲和風紫菜喺面增加風味
2️⃣海陸空拼盤
3️⃣雞肉拼盤