2017-12-30
琴日一行五人訂左台, 不過都只系坐左一半位左右, 所以WALK IN 應該都OK我係朋友中負責搵食個一個, 今次想試下D 特食菜, 就係甘係OPENRICE 見到呢間喇~地方唔難搵, 但如果平時行過完全冇人知有呢間店我地上到去睇左陣MEUN 店員同我地講有PRIVATE KITCHEN, 有168-350 既RANGE, 我地見揀168-200 呢個BUDGET 都要加30-35蚊先有野飲, 所以我地就揀左250 包埋野飲呢個BUDGET!其實我地都係吾太鍾意揀既人所以呢個好岩我地, 但系佢地份量吾多, 我地個個都系7成飽左右, 但味道幾好, 而且老闆都幾好人, 我地傾左好耐計, 仲比左D 土耳其軟糖我地試, 不過吾系好岩我D 朋友口味所以甜點只系叫左雪糕個到仲有2隻貓好可愛~ 仲好嗲人不過環境同朋友傾計系一流, 仲有CARD GAME 玩但我地太耐冇見不停傾計, 不過我都會再去過! 好喇分享下我地既PRIVATE KITCHEN MEUN 喇!!
地方唔難搵, 但如果平時行過完全冇人知有呢間店
個到仲有2隻貓好可愛~ 仲好嗲人