2021-01-11 654 瀏覽
餐廳樓裝修簡約、明亮, 小店 座位不多, 價錢親民 ,質素 蠻不錯。牛油果卡邦尼意粉$88煙煙韌韌的意粉,完全沐浴在 卡邦尼忌廉醬汁中, 先輕輕 刺開半熟流心蛋, 拌勻後與意粉一起吃 ,稠密醬汁令意粉更加滑溜、滋味, 夾合埋熟透的牛油果及煙肉片,口感豐富, 越食越過癮 。蒜蓉炒海蝦辣肉腸意粉$88幼身的意大利粉,口感煙煙靭靭, 軟硬適中,每條意粉都掛滿橄欖油、香蒜及辣汁, 誘人蒜香和刺激辣香,瀰漫口腔, 惹味過癮, 配埋爽彈的海蝦, 煙韌的辣肉腸 ,每口都細膩誘人。Oreo碎草莓乳酸$42Oreo碎草莓乳酸, 賣相吸睛 ,每口充滿清新草莓香味, 酸甜有致 ,清爽解渴,帶來清涼的感覺。Unicorn$48(紅肉火龍果沙冰、草莓沙冰、cream)鮮紅色的火龍沙冰, 用上新鮮火龍果及草莓打成,配上一球忌廉點綴 ,造型悅目 , 忍不住相機食先, 入口冰爽,清新火龍果果填滿口腔,清新中帶甜香, 仲吃到啖啖火龍果籽, 好味又健康。

牛油果卡邦尼意粉$88

蒜蓉炒海蝦辣肉腸意粉$88

Oreo碎草莓乳酸$42

Unicorn$48
(紅肉火龍果沙冰、草莓沙冰、cream)