觀塘都有唔少西餐🍴但比較少見有咁大既outdoor草地🌱,要帶寵物或者搞活動都得~ 裡面都大,有個大既環形靚靚花花裝飾🌸、樹枝🌿造型既燈💡、插滿白色花⚪️🌹既大咖啡杯☕️,以森林🌳既綠色同埋木色🪵為主,令人感覺放鬆舒服😌 野食就係mix左西日泰既fusion菜,幾特別有層次又幾好食😋(5 😍 係滿分,🤩係半分)蜜汁燒焗花雕醉香雞 🍯🔥🐥 - $228 (好味指數:😍😍😍😍🤩)個雞🐥幾出色,不枉我地等左30分鐘,一上枱已經見到隻雞🐥夠油水,雞皮燒得好酥脆同有豐腴既油香,同時滲左醇厚既花雕酒香味同蜜糖🍯既滋潤香甜,雞肉🍗既份量大約係半隻雞🐥左右,肉質嫩滑juicy,雞味🐥濃郁,亦可以選擇點埋旁邊甘甜既紅酒汁🍷,幾有層次感享受到熱既醉雞👍🏻 旁邊仲有烘過既蒜🧄、爽口既椰菜花⚪️🥦、西蘭花🥦、同埋薯蓉🥔,如果薯蓉🥔可以濕啲就更加好啦~松露野菌帶子意大利飯 ⚫️🍄‍🟫⚪️🥘 - $158 (好味指數:😍😍😍😍🤩)上面有3粒大隻飽滿既帶子⚪️,表面煎到有啲焦香,裡面係半生熟既,質地軟嫩,鮮甜彈牙~ 同時撈埋清新軟腍既蘑菇🍄‍🟫、秀珍菇🍄‍🟫同埋芳香醇厚既松露⚫️去煮個飯🍚就更加香口~ 啲汁都夠creamy,

(5 😍 係滿分,🤩係半分)
蜜汁燒焗花雕醉香雞

松露野菌帶子意大利飯

上面有3粒大隻飽滿既帶子⚪️,表面煎到有啲焦香,裡面係半生熟既,質地軟嫩,鮮甜彈牙~ 同時撈埋清新軟腍既蘑菇🍄‍🟫、秀珍菇🍄‍🟫同埋芳香醇厚既松露⚫️去煮個飯🍚就更加香口~ 啲汁都夠creamy,飯🍚就跟住正宗意大利飯🇮🇹煮法,煮到半熟,幾有咬口同唔會爛~
香煎鵝肝配香脆多士

香煎鵝肝配香脆多士 🔥🦢🍞 - $168 (好味指數:😍😍😍😍)
有2舊幾厚身既大鵝肝🦢,表面煎得酥脆,入面口感豐腴肥美,軟滑綿密,香濃醇厚,油香幾突出,配埋金黃香脆既多士🍞一齊食幾正🤤 旁邊配左酸酸地既清爽黑醋沙律菜🥗、酸酸甜甜既藍莓🫐同士多啤梨🍓可以解膩
酥皮香濃蟹肉龍蝦湯

酥皮香濃蟹肉龍蝦湯 🥧🦀🦞🥣 - $88 (好味指數:😍😍😍🤩)
加20蚊要左酥皮🥧,都幾大塊,有幾香濃既牛油🧈味,質感酥脆,點湯🥣食都唔錯~ 而個湯🥣係鮮豔既橙色,有鹹香同鮮甜,亦有一絲絲鮮味既蟹肉🦀,係稍微鹹左啲同稀左啲
柚子檸檬蝶豆花梳打

柚子檸檬蝶豆花梳打 🍊🍋🪻🍹- $42 (好味指數:😍😍😍😍)
顏色係夢幻既紫色🤩 味道幾refreshing,酸酸甜甜咁,有清新既檸檬🍋同柚子🍊香味,加上有啲刺激感既梳打🍹,清香解膩~

好味指數:😍😍😍😍🤩
推介指數:😍😍😍😍🤩