2023-03-08 492 瀏覽
葵芳出名小食多🦭同時都出名無乜西餐😂😂除左aussie之外🦭唔知你仲諗起咩葵芳西餐呢❓今日同大家講下一呢間隱世西餐🦭🦭直接一句:「一間主打炭燒🥩既西餐廳」。今次肥豹試左🦭1. 炭燒美國頂級牛肩板腱肉個牛就好有趣既😂店員係上菜前就提一提話:「如果食到塊牛扒有筋呢,可以同我講,我比廚房幫你切。」然後肥豹同豹友心諗😂無咁大件事既🦭點知一切開🥩成條白色筋係中間切唔郁😂利申已經點左3成熟😂肉質都係普普通通🦭呢個就唔太推薦比大家了🦭2. 炭燒肯瓊香料「巨大厚切」美國豬肉眼扒配燒菠蘿反而呢個豬係幫間餐廳扳回一城🦭本身豬肉燒得啲油脂好香口,亦都唔會太老👍食落去仲有好多肉汁係到👍係厚切界黎講算唔錯👍本來就咁食曬成塊扒會好濟🦭但佢一配燒菠蘿,個種酸甜感唔單止解油膩,仲要成個口感豐富左👍幾好幾好🦭豹言豹語:跟餐有個湯同餐包啦🦭餐包就熱同正常既🦭但個椰菜花湯就嚇左一跳😂咸到肥豹口入面既菲滋都腫起曬👅希望店家睇到可以調下湯既味🦭味道:🦭🦭🦭Vibe: 🦭🦭🦭(睇得出有放心思係佈置到既😂不過啲餐具陳設就有啲old school)價錢:你自己就啦🦭
葵芳出名小食多🦭
同時都出名無乜西餐😂😂
除左aussie之外🦭唔知你仲諗起咩葵芳西餐呢❓
今日同大家講下一呢間隱世西餐🦭
🦭直接一句:「一間主打炭燒🥩既西餐廳」。

今次肥豹試左🦭

1. 炭燒美國頂級牛肩板腱肉