餐廳: Hidden和洋食屋
資訊:

2023-07-13 68 瀏覽
呢一間餐廳既定位好得意 我會覺得係一間偏向餐廳面向既酒吧 點解咁講呢 因為佢除左係普通餐廳之外 佢仲有得篤波🎱、擲飛鏢🎯、街機🎮同勁多board game 比客人去玩 你玩幾耐餐廳都唔會趕你走 所以餐廳好適合一班人去又食又玩同埋飲啤酒 佢而家仲有個「腦細送啤酒🍻」既優惠 買$128枝豆佢就送你無限飲生啤 真係超抵飲兩三杯都回晒本今次食左兩個晚餐set:♡日本元氣雞肉壽喜燒套餐🐥 $148個鍋超多料 拎到上檯係滿晒既 實物好似仲吸引過佢餐牌張相咁 另外仲有一碟雞肉同菜🥬會額外上 壽喜燒湯底甜度適中 佢入面有菇菌類🍄菇令到個湯愈煮愈清甜 雞肉質素好高 煮左勁耐都仲勁嫩滑♡石燒厚切A4黑毛和牛三角腩套餐🐮 $203和牛呢家野毫無疑問一定係正架啦 肉味超濃郁 佢有提供3款醬汁(燒肉汁,柚子醬,玫瑰鹽)3款汁我都試過 我覺得咁靚既肉簡簡單單配小小鹽食已經好完美 一啖燒和牛肉一啖飯好正最後想講下員工 員工非常nice 會邀請客人去玩佢地既設施 好似當客人係朋友咁冇乜隔閡 但同時服務又做得到 值得一讚👍🏻

今次食左兩個晚餐set:

♡日本元氣雞肉壽喜燒套餐🐥 $148