2017-11-06 590 瀏覽
今日放假, 幫屋企人去郵局交費, 之後行經海心公園附近, 先發現原來有間小小咖啡店係轉角位, 橫掂未食早餐, 就即刻入去試下啦!呢度早餐望落去同出面差不多, 不過D麵就多好多選擇, 例如我就叫左至愛既福麵做底, 福麵唔係間間有得俾你揀, 再加餐肉雞翼同鮑片, 隻雞翼一D都唔講笑, 好好味, 唔係HEA做, 直頭有瑞士雞翼既味道, 咁既價錢非常超值今日只係加$5叫左杯 cappuccino, 不過呢度其實係咖啡高手所在地, 見佢地個咖啡餐牌水蛇春咁長, 餐牌聲稱係全港最多選擇的咖啡專門店, 初初都諗住佢吹水, 不過睇真D, 原來真係有好多唔同地區既咖啡提供, 每種都有清楚簡單既介紹, 仲有好多咖啡豆既選擇, 今日趕時間, 下次一定要預番多D時間慢慢鑽研同嘆下

• cappuccino