2024-07-22
今日因為工作緣故到漆咸圍附近,比我發現左依間高質隱世居酒屋😳😳!門面已經好特別,估唔到入面既裝飾更加特別😱 好多清酒😍,可惜要揸車飲唔到😭自選串燒,叫左共三串包括,雞肉 ,三角雞軟骨串同埋免治雞肉棒😳雞肉都好肉嫩,雞軟骨非常香脆,吃落口脆脆地好正😳免治雞肉棒最好食!口感彈牙,加上佢配既蛋黃醬汁真係好正!唔夠喉!鐵板香草牛油帆立貝上菜時仲係渣渣聲,剩係聽聲都知正😍!帆立貝好大粒,好好食😱!值得一提係佢d 洋蔥超好食!吸曬d 汁食落汁香又有洋蔥既甜味👍👍咖哩湯鳥冬既份量好多,咖哩湯入面有好多配菜,包括薯仔粒同蘿蔔粒,烏冬煮得剛剛好仲彈牙!不過味道略嫌咸左d😉蒜香牛柳粒黑醬油炒飯,份量好夠,選用珍珠米炒到粒粒分明得嚟好煙靭!蒜香味都好出,而牛柳嘅香再加上生蛋黄,撈埋一齊一啖落口真係爽到爆😍👍