2024-09-23 273 瀏覽
Happy Friday想揾個地方relax下,朋友話去AnyMomentCafé可以揾返童年回憶之餘,仲可以傾下計、食下野,仲要無限時,而家真係好難揾到個咁嘅地方。不過,朋友特別提醒我,一定要電話預約,咁就book定位帶男朋友去感受下🤭li間隱世cafe,雖然喺旺角,不過唔識路,真係會揾佢唔到P.S. 意外發現男朋友冇我嘅童年回憶,連波子棋都冇玩過,等我教你玩la🤣⭐️挪威森林老闆人好好,沖完出黎隻杯裝唔曬,會叫你飲d,裝埋比你,真係好好呀😍,從來未試過嘅體驗。飲品一入口就係滿滿嘅火龍果同奇異果嘅味道,好好飲,好夾⭐️補氣血茶老闆見我有選擇困難,喺menu揀唔到,就另外介紹左潤喉茶、補氣血茶,睇我啱唔啱,見補氣血茶幾特別,就試左,落枱果陣老闆仲會温馨提示,浸到有d色先飲。li個茶清清地易入口,打開個茶壺蓋,見到有幾款材料喺入面⭐️拿破倫肉醬煙鴨胸肉醬意粉有家嘅感覺,而煙鴨胸嘅數量都唔少,個面仲洒左d芝士粉添⭐️韓式牛肋條一落枱就忍唔住嘩左聲,好靚呀,熊仔好可愛😍個牛好淋呀,好正,個汁嘅味道好熟悉,全部夾埋就係又好睇,又好食⭐️瑞士雞翼男朋友鐘意食雞翼,所以加多個小食,雞翼有6隻,外層上色好均勻
li間隱世cafe,雖然喺旺角,不過唔識路,真係會揾佢唔到

⭐️挪威森林

⭐️補氣血茶

⭐️拿破倫肉醬煙鴨胸

⭐️韓式牛肋條

⭐️瑞士雞翼
男朋友鐘意食雞翼,所以加多個小食,雞翼有6隻,外層上色好均勻,食落都好入味,佢話好啱佢口味

2024-09-20
  • 瑞士雞翼