2022-07-27 28 瀏覽
店鋪小巧而簡潔,雖然小巧,但每一個位置都好多裝修,打卡一流,而店內更是好多貓貓造型既擺設,睇得出店家係一個愛貓人士,為店鋪增貼了一份色彩WAFFLE ·窩夫🧇CPRNED BEEF FLAVOUR ·鹹牛肉風味甜口既窩夫大家都食得多,今日就特登試下加咸牛肉既。窩夫金黃香望似脆而形綿綿軟軟,配上感覺同平常食茶餐廳唔一樣咸牛肉,呢到呢個既厚實又細膩,普通既食材格外感受到一份專治認真,當正半個正餐食😋😋CROFFLE·牛角包x 窩夫🧇SEAWEED & PORK FLOSS ·紫菜肉鬆第一次見CROFFLE 以為係窩夫,仲以為店員搞錯,確認之後係我見識少🤣,滿滿紫菜肉鬆鋪墊,讓我在尋找CROFFLE有種開箱驚喜感覺~SKAKEN ICED PEACH TEA 夏日清涼茶 ·清淡茶中隱約透著一股清甜的桃味,仲有桃肉蓉座底,可見店家用心製作,而唔係香精勾兌。CREAMY BLACK悠閒既上午係cafe正式結束,叫多杯黑啡精腦提神,為餘下既半晝充充電😏

WAFFLE ·窩夫🧇
CPRNED BEEF FLAVOUR ·鹹牛肉風味
甜口既窩夫大家都食得多,今日就特登試下加咸牛肉既。

CROFFLE·牛角包x 窩夫🧇
SEAWEED & PORK FLOSS ·紫菜肉鬆