2019-11-28 236 瀏覽
同朋友喺觀塘行咗好耐,搵極都搵唔到啱心水既餐廳,忽然諗起有朋友提過間叫蒸武門既餐廳唔錯,就上咗openrice search,餐廳喺駱駝漆大廈入面,駱駝漆大廈係區內都幾出名嘅工業大廈,收埋好多餐廳,就決定想去試吓。出咗lift望咗兩眼,發現餐廳喺木門再轉入去,都幾隱蔽,平日晚上去到餐廳內嘅食客都唔少,望左望餐牌,價錢幾經濟實惠,菜式都好吸引。入到去坐低,餐廳提供每位一杯茶飲,有杞子菊花同其他藥材都幾潤喉。我哋兩個人order左一個二人餐晚飯孖寶,係煎肉餅同埋蟹肉西蘭花。另外仲單點左一盅燉湯,清澈冇味精味,啱晒鍾意飲湯嘅我。埋單二百幾蚊,性價比同食物質素成正比,小店來講算幾有hreat,可以再試。

2019-11-26