2023-07-04 79 瀏覽
#中環美食極度隱蔽 #韓國餐廳 🫣因為佢冇一個大大嘅招牌顯示個名 同朋友兜上兜落搵咗好耐先終於搵到佢 所幸味道超有水準🤩入到去好似 #西餐廳 但其實係食 #韓國菜我哋三個人嗌咗一個Set Menu A 外加個Beef TartareSeafood Pancake🦞 🥞 :真心係我食過最好食最足料🌟🌟🌟🌟啲魷魚好有嚼勁 塊餅又煎得好香口Premium Butcher’s Cuts 🥩:有4款唔同嘅牛肉 有專人幫手燒 保障咗個質素🤭最開心係Beef Rice 🥩 🍚:佢好似煲仔飯噉 每粒飯粒都索咗牛嘅香味 重有飯焦🤩🤩🤩🤩Beef Tartare 🥩:芝味濃 我個人幾鐘意 但可能有少少掩蓋咗牛味🤏甜品必試Makgeolli Gelato🍧 :😍😍😍😍好好味 係我平時唔好酒嘅人都覺得好好食!嗰晚埋單人均$800左右 但佢值得嫁!如果有錢都想再encore😙📍JJJ Korean Steakhouse & Bar 中環雲咸街60號中央廣場地下3號舖#中環 #中環美食推介 #hkig #hkfoodie #hkfood #eat #food #韓國美食 #中環食極唔肥 #燒肉 #牛 #chill
#中環美食
極度隱蔽 #韓國餐廳 🫣

入到去好似 #西餐廳 但其實係食 #韓國菜

📍JJJ Korean Steakhouse & Bar
中環雲咸街60號中央廣場地下3號舖

#中環 #中環美食推介 #hkig #hkfoodie #hkfood #eat #food #韓國美食 #中環食極唔肥 #燒肉 #牛 #chill #海鮮 #韓式 #韓式料理 #beef #beeftartare