2020-07-10 1185 瀏覽
呢間舖頭位於昂坪360纜車站下面,附近有個空地加幾張椅😂由於位置都幾偏下,所以暫時未見好多人發現呢個地方(東涌居民除外)呢間舖頭係有韓國人親自主理,好親切😆一坐低店員就會送上六碟小食,記得有泡菜,薯仔,菇,蓮藕,菠菜,仲有一樣唔記得咗哈哈,重點係小食唔需要加錢,如果覺得好食嘅話可以叫佢再添👍🏻👍🏻👍🏻讚讚讚👍🏻👍🏻👍🏻(出邊一碟普通花生都要加你10幾蚊啦)叫咗個海鮮薄餅,都幾多份,而且唔油,一邊都好多餡料👍🏻👍🏻味道啱啱好另外叫咗條魚,燒得啱啱好唔會乾身,鹹鹹地好好味最後叫咗個韓式冷麵,雖然望落去賣相麻麻地,但係加咗醋同埋芥末(自己決定加幾多),成個感覺唔同晒😆😆最後環境方面,可能因為真係幾偏下,又或者因為疫情嘅關係冇咩遊客,所以店內得幾枱人食飯,可以俾我哋慢慢坐低傾吓計!

呢間舖頭係有韓國人親自主理,好親切😆

另外叫咗條魚,燒得啱啱好唔會乾身,鹹鹹地好好味