大高湯陽春麵(左)X 黑高湯葛米線(右)🍜一個人嘅套餐有分2或3個點心,叫2人套餐很不錯, 六款點心加一碟菜心, 仲有飲品! 性價比好高 $198!有18種揀,多款選擇!! 細細碟,樣樣都有得試下。來2次都未夠喉,仲有野想試呢!點心今次有: 蘿蔔牛腩、馥郁溏心蛋、京式土豆絲(辣)、鳳城水餃、香菇臘腸雲吞及芥末炸墨魚球! 個人最喜愛芥末炸墨魚球香菇臘腸雲吞看似特別, 但唔知係食唔慣, 咬落好似唔熟咁個人喜愛黑高湯葛粉絲,味道比大高湯重D。其實揀麵底真係好難揀架,因為太鍾意個大高湯陽春麵個湯啦,但我係會為咗麵條我會放棄湯底的人哈哈。然後,偷隔離個碗陽春麵D湯飲由於哩個陽春麵湯底以原材料熬製咗12小時,一D都唔簡單,🐔味都出晒黎..完全食唔出有味精, 非常清澈同香甜, 真心鍾意哩個雞湯
大高湯陽春麵(左)X 黑高湯葛米線(右)🍜

$198!

香菇臘腸雲吞看似特別, 但唔知係食唔慣, 咬落好似唔熟咁