2022-02-11 765 瀏覽
最近Cupping Room係觀塘開左新分店,於是有一日就打算去食件cake飲杯咖啡☕️🍰行到埋counter比我發現有lunch set menu(其他分店好似無?),於是膽粗粗問店員係咪有得食,結果店員話幫我問吓。當時心諗:咁神秘?要問下?🤣點知原來當日serve lunch set嘅餐廳部新開張,係牆後面仲有個空間用餐!嚇親寶寶🤣🤣結果就好似包左場咁,一條友霸晒成個area食野🤣😎由於我真係嚇親,所以最後影得呢2幅相🤣🤣🤣當然lunch set係唔只咁少野!😚 佢係包左前菜、主菜、甜品同埋一杯飲杯!整體上味道都唔錯,菜式都幾打卡able!🤣如果大家行開行埋觀塘,都可以一試哦!😚🤣推薦度 🌕🌕🌕🌕🌑

推薦度 🌕🌕🌕🌕🌑