招聘中
月薪 (面議)
月薪
月薪
月薪 (面議)
更多筍工 (5)
餐廳: Délifrance (環球大廈)
資訊:

2018-10-21 381 瀏覽
因為中秋後有環保回收鐵罐活動攞左50蚊現金劵,收工後去嘆吓啲間分店夜晚好小客人連員工都得2個清清靜靜,連餐牌選擇都俾其他分店小我選擇左3款套餐,餐湯係蕃茄濃湯夠酸夠杰味道唔錯,跟湯法包好唔新鮮無晒麵包香味外仲濕濕地有味, mocha朱古力味多左飲唔到咖啡香澀而且太甜,大蝦有4隻食落爽口但冇調味好彩有小小天然甜味,蜆肉原全冇味連腥味都冇,意粉軟硬度唔錯但睇到有蕃茄蓉但食唔到味道,食晒成碟後感覺係如果蒙眼食唔會知食緊咩,賣相咁靚嘥左總結-如果第一次食 Delifrance以後都唔會再幫襯,食物可以用難食形容,咁嘅價錢俾咁嘅質素好快可以關門大吉衛生好差食物送到後有4隻烏蠅仔係餐盤不停飛,一路食要一路潑,當晚只有3枱客,但有幾張餐枱客人已走枱面都沒有清理,到食完走都冇執枱
因為中秋後有環保回收鐵罐活動攞左50蚊現金劵,收工後去嘆吓

拿坡尼大蝦蜆肉炒天使麵