2014-01-12 4114 瀏覽
說此店雜嘜, 只因佢太aggressive, 安守本份主sell龍蝦and一般串燒好好的, 又要賣生蠔, 又泰式, 太雜了......以下係我食左既:1. 蒜蓉燒原隻茄子-厚肉的茄子"扒", 放上滿滿的蒜蓉莞茜來燒, 蒜蓉lover必食2.泰式燒魚-燒得外面乾, 內裏juicy, 淋上青檸汁, 再點檯上辣醬, 好食得黎又其實吾洗響呢度食, 所以吾會加分3. 蒜蓉芝士燒龍蝦-全晚最愛, 龍蝦以size定價錢, 48蚊起, 當晚48同58都賣晒, 順理成章試68, 出到黎大概係虎蝦既size, 我揀左蒜蓉芝士燒, 冇令我失望, 蝦肉爽口吾會"梅", 加上溶芝士連蒜蓉, 好夾好滿足!4. 蒜蓉炒蜆-全晚最失望, 碟蜆上檯已是乾乾的, 冇汁都應該多返d油.......面頭有d燒焦的蒜蓉, 食左咪苦lor....5.法國生蠔-見佢特別推介又買5送1所以試下, 上檯時明顯是買5送1因為有1隻嚴重發育不良,又細隻又薄肉, 其他食落不過不失, 不特別fresh又吾腥既總結來說我suggest食龍蝦同埋基本串燒(雞翼, 牛, 羊), 其他的可以不以了

以下係我食左既:

題外話/補充資料: 每檯結帳後都會收到一張20蚊現金卷下次用, 隔離檯遊客結帳後就索性俾左我地, 甘我既然有在手就用啦, 點知個店員見我地用就話吾得, 問我地點解會有, 我地話隔離檯吾要, 佢都係要話吾得, 甘算啦20蚊算什麼, 但其他店員見到都奇怪"點解吾用得"lor..............