Fried Korean🇰🇷 Hey‼️ Fried Chicken💛🐥🍗🍗💫..呢日黎開尖沙咀行街 食飯過後,知道朋友仲係Office OT,身為朋友的我👻 決定做魔鬼 叫佢落黎食宵夜‼️ 雞🐥 仲要係炸雞,好難抗拒吧。來~黎個炸物小派對吧。-位於K11 Musea 真係好多餐廳食肆可以揀,但夜晚決定黎個小食又飽肚之物。。就叫炸雞吧。新鮮炸 熱辣辣,點定小食飲品🍗🍟🍹,等朋友落黎食就岩岩好。-呢度小食類別都好多:炸雞薯條套餐、小食飲品杯、年糕串、炸紫菜粉絲、炸餃子、雞蛋卷、炸魷魚、韓國煎餅......好多選擇 眼花撩亂。最後都係揀返個炸雞Set Menu🐥 Set C。
-Set C:果醬雞 (甜甜的 又多醬汁) ;無骨炸雞 (好香脆 雞肉好嫩);炸薯條 (好多 粉粉的);2 Coke (最後揀左韓國名物:香蕉奶 & 草莓奶,真係好香`好甜`好好飲)。-一個短聚小小的時光,好彩趕得切係關舖之前買👻。吃罷 朋友繼續工作,我就靜悄悄離去。噢。。生活就是要繼續努力,加油❣️。..