2022-06-02
有超過10款雞任點任食!$178 (90mins) 炸雞焗雞pizza小食放題真係超筍! 要是齊所有口味唔易㗎!炸雞肉質Juicy! 無骨焗雞食落好方便! 🌟炸雞🌟🐔甜酸炸雞 🐔蜜糖芥末香蔥炸雞🐔香草青檸炸雞 🐔辣味炸雞🐔濃蒜炸雞 🐔黑糖炸雞🐔檸檬柚子炸雞 🐔黃金鹹蛋炸雞黃金鹹蛋炸雞超濃郁惹味,重口味至愛檸檬柚子同埋香草青檸味道較相似,清新酸甜黑糖炸雞最特別,甜味加上黏笠口感又幾盞鬼🌟無骨焗雞🌟🐔噴火辣焗雞 🐔韓風紫菜焗雞🐔雙重芝士焗雞 🐔BBQ香辣焗雞🐔蜜糖蒜香焗雞 🐔黃金鹹蛋炸雞灑滿雪花芝士一定正鍾意食辣就要挑戰噴火辣雞,墨西哥辣椒嗰種香辣🌶️我超食得辣都要即刻飲水!焗雞來講我最鍾意蜜糖蒜香既然小食任食,點都需要澱粉打底,叫咗個芝士薯條🍟 炸得幾脆,唔錯!食咗咁多肉,好彩呢度都好多蔬菜選擇,芝麻菠菜同柚子醋沙律都好清爽新鮮,即刻平衡返炸雞油脂!飲品買一送一優惠,呢度啲飲品真心有誠意,蜜桃特飲是超巨型尺碼!有支阿波羅雪條慢慢同蜜桃梳打融為一體!至於藍橙乳酸,乳酸味道唔算突出,感覺似橙味梳打多啲,不過藍色甜橙好吸睛!都加分嘅!
炸雞肉質Juicy! 無骨焗雞食落好方便!
🌟炸雞🌟
🐔甜酸炸雞 🐔蜜糖芥末香蔥炸雞
🐔香草青檸炸雞 🐔辣味炸雞
🐔濃蒜炸雞 🐔黑糖炸雞
🐔檸檬柚子炸雞 🐔黃金鹹蛋炸雞
黃金鹹蛋炸雞超濃郁惹味,重口味至愛
檸檬柚子同埋香草青檸味道較相似,清新酸甜
黑糖炸雞最特別,甜味加上黏笠口感又幾盞鬼
🌟無骨焗雞🌟
🐔噴火辣焗雞 🐔韓風紫菜焗雞