2023-08-07 87 瀏覽
一向喜歡飲雞尾酒,早排想飲番杯去咗尖沙咀「Miluna Cafe & Ale House」,又幾有驚喜喎!😊Classic CocktailPassion | Lover ($128 each)Passion 用Earlgrey 味嘅Gin,加上熱情果及橙,味道偏酸好醒神,面頭有少少拉花造型,唔錯。😆Lover 比較milky,帶濃濃士多啤梨奶味道,用上高身Martini杯感覺幾優雅。 😉Seasonal CocktailO.M.G | Green n Green ($128 each)O.M.G 酒精感幾強烈,同時芒果及椰子味好濃郁,感覺有啲似甜品。👍Green n Green 用上青瓜、青蘋果及Lemon,再加入Vodka,味道酸酸甜甜幾清新。 😌雞尾酒款式及味道都唔錯,而且會不時更新menu令客人可以試新品,非常有心思!😊

Classic Cocktail
Passion | Lover ($128 each)

Seasonal Cocktail

2023-08-03