好鍾意食串燒嘅我,朋友講嚟咗呢間食,見佢哋廚師推介雞煲,所以就叫左半隻雞試吓,等左一陣之後終於嚟啦,雞煲好香,望落去有啲似一品雞煲,但係食落去味道好食個一品,比較有味,同埋啲雞啖啖都係肉,半隻雞兩個人食嘅話我覺得啱啱好因為在可以叫埋其他款嘅串燒食,雞煲我哋叫咗中辣,入口唔算太辣,仲比較惹味添,食完雞煲之後我哋就叫咗少少串燒同埋燒海鮮,有燒尖椒,尖椒唔辣,但係好juicy好好味,一口牛柳粒,牛肉軟身好咬口,燒雞軟骨同埋燒雞皮,雞軟骨香脆可口,但係燒雞皮就比較失望,因為燒得太乾身,燒翠玉瓜,呢個好好味,翠玉瓜好多汁,熱辣辣,好香食燒翠玉瓜,呢個好好味,翠玉瓜好多汁,熱辣辣,好香之後係燒虎蝦同埋蟶子皇,虎蝦好新鮮,同埋都幾大隻啖啖肉,至於聖子王,個人認為燒得比較耐左啲,所以肉質比較硬咗啲,但整體來講不錯,值得推介,會再嚟食多一次。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
好鍾意食串燒嘅我,朋友講嚟咗呢間食,見佢哋廚師推介雞煲,所以就叫左半隻雞試吓,等左一陣之後終於嚟啦,雞煲好香,望落去有啲似一品雞煲,但係食落去味道好食個一品,比較有味,同埋啲雞啖啖都係肉,半隻雞兩個人食嘅話我覺得啱啱好因為在可以叫埋其他款嘅串燒食,雞煲我哋叫咗中辣,入口唔算太辣,仲比較惹味添,食完雞煲之後我哋就叫咗少少串燒同埋燒海鮮,有燒尖椒,尖椒唔辣,但係好juicy好好味,一口牛柳粒,牛肉軟身好咬口,燒雞軟骨同埋燒雞皮,雞軟骨香脆可口,但係燒雞皮就比較失望,因為燒得太乾身,燒翠玉瓜,呢個好好味,翠玉瓜好多汁,熱辣辣,好香食燒翠玉瓜,呢個好好味,翠玉瓜好多汁,熱辣辣,好香[色][色]之後係燒虎蝦同埋蟶子皇,虎蝦好新鮮,同埋都幾大隻啖啖肉,至於聖子王,個人認為燒得比較耐左啲,所以肉質比較硬咗啲,但整體來講不錯,值得推介,會再嚟食多一次。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2019-07-23
20 分鐘 (堂食)