超級抵嘅體驗!首先地理位置優良,喺正旺角地鐵站隔離,而且地方好闊落,有足夠空間同隔籬枱保持距離。筲箕灣都仲有一間分店添!而且呢個價錢包含咗:雞煲 燒肉 打邊爐情侶食飯更加唔使考慮 一個價錢 亦都唔使選擇就有好多嘢食。一上枱先嚟咗個新鮮嘅刺身拼盤,帶子好甜美 仲有大蝦 有專用嘅刺身豉油 抵讚飲品都好多選擇 有自家嘅仲有百香果爆珠 汽水同啤酒都係任飲先食咗個雞煲 雞煲份量都唔少 而且一早都炒到香噴噴 上到枱一陣已經可以食 食完雞煲轉咗個韓式燒版,即刻可以叫牛肉烤肉,今次都揀咗隻靚牛 SRF黑毛和牛,燒起嚟好香口。之後我哋叫咗個鴛鴦鍋,一邊打邊爐一燒肉。湯底嗌咗個特別小小嘅酸菜胡椒豬肚湯,另外仲有麻辣火鍋。重頭戲就係海鮮拼盤,人頭大鮑魚、鮮魷魚、海蝦等等。選擇都非常多,海鮮都包括鮮蝦、蝦滑、墨魚滑。肉類嘅話,包括豬頸肉、黑豚肉、和牛、金沙骨、扒。另外打邊爐基本一定會有嘅蔬菜、響鈴、麵食通通都有。臨尾仲有雪糕,movenpick ! 同埋有好多雪條選擇~
超級抵嘅體驗!

而且呢個價錢包含咗:
雞煲 燒肉 打邊爐

情侶食飯更加唔使考慮 一個價錢 亦都唔使選擇就有好多嘢食。

飲品都好多選擇 有自家嘅仲有百香果爆珠 汽水同啤酒都係任飲

重頭戲就係海鮮拼盤,人頭大鮑魚、鮮魷魚、海蝦等等。

臨尾仲有雪糕,movenpick ! 同埋有好多雪條選擇~