2021-09-07 50 瀏覽
雞煲同打邊爐,呢個組合相信大家一定唔會陌生,一坐低店員就好快啲同我哋介紹有三款套餐,第一款係正常打邊爐加雞煲,第二款係海鮮套餐,第三款係美國SRF牛。餐廳內外食物選擇因為我哋主要都係雞煲控,所以就揀咗最普通嗰隻打邊爐套餐。雞煲加火鍋 $198雞煲方面,如圖片所見,份量好多,都好入味,唔怕唔夠飽!肉質方面正常,不過我其實都係洋蔥控,如果洋蔥個量可以多少少,咁就完美喇。至於打邊爐我就揀咗沙嗲湯底,由頭開始到食完,一次湯都冇加過,可見店家比嘅份量真係好多,沙嗲味再濃啲就更加好食!自助區方面都好多選擇,飲品類,菇類,菜類,麵,同炸魚皮都係任夾人。其他肉同少量海鮮都係點菜紙揀。點菜紙嘅蝦好新鮮,唔係好似出面其他舖頭嘅雪藏蝦,所以次次落單都有揀。羊就帶羶味,未必個個接受到。

餐廳內外

食物選擇

因為我哋主要都係雞煲控,所以就揀咗最普通嗰隻打邊爐套餐。

雞煲火鍋 $198
雞煲