2019-04-29
❤️❤️先前假日去T.O.P 見到好多人排隊就冇試到🐝🐝,見到銅鑼灣新開業未有咁多人知就立刻去試左先🏃🏽♀️🏃🏽♀️🏃🏽♀️店員佢哋推介為下:No. 1 玫瑰🌹雞翼係佢地最賣得嘅味道,我見好多堂食嘅客仔都會撰🤔🤔賣相好少女打卡一流🌹❤️No. 2 避風塘口味 hot 🔥🦀🦞🦐我係聞到有人叫左,廚房抄緊,好鬼香所以叫左依一份🤣🤣話曬香港特食🤩🤩有炸蒜On Top, 加左不少分👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻辣辣地,又香口,不錯不錯👍🏻👍🏻👍🏻No. 3 鹹蛋黃口味😈😈😈😈好邪惡ar!!!估唔到除左薯片有呢d味,雞翼都有😻😻我估食完做運動先冇咁大罪惡感👻👻大家可以撰雞翼OR 雞鎚! 不過我係雞翼控,哈哈!下次我要試埋招牌玫瑰雞翼先🌹🌹!第二名避風塘都咁出色,我相信第一名應該唔差🤔🤔下次我打定去order, 唔冼排隊,不過平均5-10mins 都算可以接受,即叫即炸要等等都正常,即刻比先唔正常🤣🤣, 下次同friends一齊食就可能試多幾種味🤤🤤🤤🤤如果多d位企戓者有得坐就好啦
店員佢哋推介為下:
No. 1 玫瑰🌹雞翼
No. 2 避風塘口味 hot 🔥🦀🦞🦐
避風塘
有炸蒜On Top, 加左不少分👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
辣辣地,又香口,不錯不錯👍🏻👍🏻👍🏻
No. 3 鹹蛋黃口味😈😈😈😈