2023-01-17
行行吓街突然好想食雞翼!知道呢間雞翼專門店,足足有9款口味可以揀! 即刻上網搵最近嘅分店地址!9秒9衝過嚟!😆 呀~對於 #雞翼控 J來講,好想揀晒所有口味,食勻晒所有口味呀!!🤤🐓🐓 12件套餐 $128 🐓包括 : 12件雞翼或雞槌 + 一杯飲品於9款雞翼口味,選其中3款,每款口味有4件🐓 雞翼口味 : (雞翼可轉為雞槌)文青風玫瑰雞翼 / 黑松露武士雞翼 / 黃金鹹蛋黃焗雞翼 / 濃口櫻花蝦蝦醬雞翼 / 宮崎南蠻他他雞翼 / 泰式冬陰酸辣雞翼 / 港式鹹檸七雞翼 / 港式避風塘蒜香雞翼 / 原味脆香雞翼我揀咗 : 文青風玫瑰雞翼炸雞翼淋上甜甜玫瑰糖漿,再加少少玫瑰花瓣碎襯托,好食又好睇!港式避風塘蒜香雞翼食得出雞翼外層以辣椒油調配過,味道辣辣哋,再加埋炒過嘅炸蒜,惹味!黑松露武士雞翼 (轉為雞槌)炸漿混合咗黑松露醬,雞槌每一啖都有濃濃黑松露味,上面再放有紫菜碎襯托🥤 飲品 : 除咗zero可樂、氣泡檸檬茶、氣泡桃橙茶,因為呢排有 <維他菊花茶 x 雞翼山> 清熱企劃,飲品仲可以揀維他菊花茶添!_______________雞翼山 (裕民坊YM²) (觀塘)觀塘協
🐓 12件套餐 $128 🐓
包括 : 12件雞翼或雞槌 + 一杯飲品
於9款雞翼口味,選其中3款,每款口味有4件
🐓 雞翼口味 : (雞翼可轉為雞槌)
我揀咗 :
文青風玫瑰雞翼
港式避風塘蒜香雞翼
黑松露武士雞翼 (轉為雞槌)
🥤 飲品 :
_______________
雞翼山 (裕民坊YM²) (觀塘)
觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G3號舖
_______________