2019-12-15 91 瀏覽
從網上得知雞翼山在葵芳新都會開分店!對於我地呢d雞翼控,未去朝聖已經十分期待!難得今日同朋友一行六人去開葵芳,就一齊去試下!有咁多人就緊係要試多幾隻味😍去到新店裝修簡潔清新!仲提下大家食雞翼係唔需要儀態😆😆好啦!我地不嬲都無咩儀態既😝門口放住menu清楚睇到各種口味,不過店長今日出黎話原來餐牌會定期更新,雞翼控如果要試哂真係好唔得閒🤣🤣先睇menu 有9款味道!朋友商量後點左4款!分別係文青風政瑰味,鹹檸七味,檸檬茶味及鹹蛋黃味!文青風玫瑰味有好香蜜糖味,同行有小朋友,呢款就最岩小朋友!👧🏻鹹檸七同檸檬茶都好特別,真係好似飲緊兩款飲品咁!幾新鮮既配搭👍鹹蛋黃就當然惹味,食到停唔到口😋店內仲好貼心,有手套或叉提供!又提議大家可放回紙兜去回收處👍👍整體來說,味道無令雞翼控失望!期望下次有機會再試下其他味道🤩🤩

鹹蛋黃就當然惹味,食到停唔到口😋