2015-02-28 2464 瀏覽
脆皮雞肶配西炒飯$66 成日聽到喜喜冰室 今日終於有機會試下啦 去左銅鑼灣個間 啲侍應好nice 個環境好有八十年代feel 連糖都係用方糖 好耐無見過 入到去 見到差不多每張枱都有人點雞脾 個侍應都話哩個係招牌 咁就試下啦 雖然價錢都小小貴 但係以哩個食物質素 我個人覺得值得嘅 雞脾皮脆肉嫩滑 最緊要係個人不愛洋蔥 個西炒飯 無洋蔥 料多好足 超好味 如果想食啲懷舊境嘅就可以去喜喜冰室哩種港式茶餐廳 勁力推介評分:7.5/10☺☺☺白雪公主 七喜加雲呢拿雪糕 就黎熔但又係汽水上邊就係頂級享受 細細個冰室成日都有黑牛就係類似咁既懷舊飲品公司三文治 三層麵包 有蛋蕃茄生菜 午餐肉芝士火腿叫人又愛又恨 有新鮮健康既蔬菜但另一面夾著邪惡的芝士午餐肉 不肥膩也難 真的叫人再三增加罪惡感總評8/10
脆皮雞肶配西炒飯$66

雖然價錢都小小貴 但係以哩個食物質素