2020-02-07 188 瀏覽
今天下午17:15與小兒幫襯~招呼阿姐都好nice... 因小兒比較鍾意食雞翼雞脾之類~故点了一客兒童雞脾餐~有豉油雞脾+炒旦+薯條+黑/白牛=$58都算合理!唯獨是豉油定鹵水味既雞脾超硬~死實實~阿姐話可以換過隻~我心想這雞脾入味需要時間~就算換都相信係同一批~所以無謂唗時間~所以除了超梗雞脾~其他一般般都可以接受~早知去油站間半島~最後食哂其它~除了主菜既雞脾超級難食~剩下九成。到了埋單~阿姐都好客氣話可以換~我話換既有咩分別~這些豉油/鹵水不同炸~不可以一下子有~佢竟然話我嗰隻擺得耐左~這令我更加寫上黎open rice既主因~即係話廚房有d己好多用~有d比較新鮮~簡直荒謬。子善~我不知道現在你是否還是老板~我相信你既初心~可惜😑
子善~我不知道現在你是否還是老板~我相信你既初心~可惜😑
雞脾餐

2020-02-07
5 分鐘 (堂食)
  • 沒有