2017-01-09 183 瀏覽
同女朋友食飽晚餐冇野做就0係黃埔周圍行~~行下行下就行到去德民街呢頭, 行到小巷入面新開左呢間, 就行去八掛下啦哈哈哈原來係Modos! 我地之前已經幫襯過花園街分店, 當時係幫襯飲品老實講, 飲品方面就覺得麻麻地, 不過由於佢的用料 (班蘭) 幾特別, 所以試過一次就記得呢間0野了! 見到佢呢間鋪好似幾力推d 小食 -- 雞蛋仔 & 格仔餅, 反而飲品好似冇咁力推, 唔知係咪因為冬天的關係呢~(其實隻隻味都好吸引好特別, 好想試哂佢地呀!!!!!!!!)anyway, 飲品我地唔會再試架啦! 反而d 雞蛋仔/ 格仔餅都幾吸引喎  又係全因d 用料, 幾特別我地千揀萬揀, 最後揀左no.1 人氣的流心蜂蛋雞蛋仔!你話好流心就唔係架啦...不過味道係幾好的! 呢間0野幾有heart! 好明顯用料上係有落過心思, 同出面普通的小食店係有所不同的
同女朋友食飽晚餐冇野做就0係黃埔周圍行~~

哈哈哈

又係全因d 用料, 幾特別
我地千揀萬揀, 最後揀左no.1 人氣的流心蜂蛋雞蛋仔!
你話好流心就唔係架啦...不過味道係幾好的!
2017-01-08
10 分鐘 (堂食)