2013-06-28 261 瀏覽
就係次次經過都見好多人食, 所以一心想試下, 點知中哂伏那個胡椒豬肚包雞一放上枱已經噢嘴, 呢度點會有一隻雞, 我估佢係呃稱, 跟住夾件雞上黎, 我嘩左一聲, 一夾即散, 第二件又散, 再放入口, 十足十係煲完湯既雞, 淋到唔洗用牙咬, 仲係一啲雞味都無, 輪到豬肚, 一陣陣尿壓味傳入鼻, 又唔爽, 都唔知自己食緊乜, 話明胡椒湯但好少好少胡椒味, 味精好重, 但你咪洗旨意有水飲, 除非你俾錢買喇($9支), 茶餐廳都有杯免費水, 乜你做生意做得咁孤寒配料都唔平架, 五粒手打墨丸要$30, 六蚊粒唔緊要, 但唔好食囉, 墨魚丸無墨魚味地方座位又細又迫, 好想食完快啲走人, 埋單仲要加一服務, 絕對無機會要我再光顧
胡椒豬肚包雞
就係次次經過都見好多人食, 所以一心想試下, 點知中哂伏

2013-06-26