2021-09-24
好味指數😋😋😋😋回頭指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗有同事發現呢間嘅烤雞午市套餐好似好抵食,就拉大隊嚟食!4個人叫咗4個餐,嚟到後發現份量非常大,食完之後差唔多打包返1個餐走,絕對可以叫少1個餐!不過想試多種味嘅我哋,都應該會揀打包!😆呢款午市套餐一律$128,有半隻烤雞(無骨或有骨),選擇款式好多,有10款味揀!另外每個餐仲跟魚片湯、凱撒沙律、薯角、白飯同飲品!🍴果味醬油蒜香烤雞呢個係我個人覺得最好食,因為有甜甜嘅果味響面,令到烤雞嘅皮有焦糖化,加埋醬油蒜香味,雞好入味亦好嫩滑,最啱我呢位濃味寶寶!🍴三重芝士烤雞芝士味都係唔可以錯過,呢個係我覺得第二好味嘅!有濃郁芝士味,因為個面仲鋪滿芝士粉,令到我個口有芝士大爆發嘅感覺!🍴火山烤雞呢個係5星辣嘅~ 連我呢個食得辣嘅人都覺得好衝擊,不過我自己覺得個辣汁味道唔算太夾,可能係我自己唔太鍾意呢種帶少少酸嘅辣味,下次如果我想食辣嘅可能會揀辣椒脆烤雞試下!🍴原味烤雞原味烤雞其實都唔錯,不過如果有叫其他比較重口味嘅雞,就建議先食呢款,因為我食第二舊時,響食咗咁多款濃味嘅烤雞之後,就會突然間覺得有D boring!叫到一檯都係雞嗰吓其實好開心嘅!不過
回頭指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗
有同事發現呢間嘅烤雞午市套餐好似好抵食,就拉大隊嚟食!
🍴果味醬油蒜香烤雞
🍴三重芝士烤雞
🍴火山烤雞
🍴原味烤雞
叫到一檯都係雞嗰吓其實好開心嘅!不過食完因為太飽就會好眼瞓,返工人士要小心!呢個餐係好抵食,性價比好高!