2022-10-07
每星期都會去坪洲行山😤成日飲茶/茶記都悶啦!今日就試下呢間新開既餐廳 新明館⛩🤨聽個名以為係中式酒樓,原來佢地係食中日台fusion 菜🤣🥐🥗入面裝修好靚,我最中意係人手彩繪醬,牆上仙鶴🦅同海浪🌊都係立體嫁!!!!影相📸️同朋友開心share叫左2個小食🤏🤩非常邪惡-特濃華田脆脆雪糕🍦厚西多😌ovaltine chips & ice cream with French toast $52🤪好過份個雪糕撈住西多食,食到停唔到,個西多尺寸同大碟一樣咁大,仲要好厚😂又有脆脆口感,唔識講,大家自己來試,沒呃囉黑糖熱狗珍珠雪糕包 $48Ice cream & pearl in Hot dog呢個仲正🥲🥲🥲🥲!!!!個炸熱狗包夾住雪糕同珍珠,一路食一路流奶流珍珠😂😂😂 我中意!埋單都係$100!!!!有野食有打卡有歌聽有冷氣,下次都會再去😙
同朋友開心share叫左2個小食🤏🤩
黑糖熱狗珍珠雪糕包 $48