2023-02-25
〰️呢間隱世cafe店內座位唔算好多,大家記得要預先上網book位~Cafe全部座位都係室外,近魚塘位置更加係大熱既打卡點📸 雖然有限時兩小時,不過當日去到都夠同朋友一路吹水一路嘆咖啡,非常適合weekend去relax下🌿〰️環境: 5/5服務: 3.5/5地點: 3/5〰️〰️🌟Avocado salsa nachos $110評分: 4/5Nachos本身味道唔會太鹹,加埋牛油果莎莎一齊食啱啱好👍🏻 伴碟既番茄仔都有香料調味,非常開胃,配埋杯靚咖啡就係完美下午茶🥰〰️🌟SOE Tonic $70評分: 3.5/5貪新鮮叫左兩款唔同咖啡豆,先發現原來分別會配搭唔同口味既tonic water🤣個人覺得ethiopia比想像中酸,panama會比較適合同我一樣唔鍾意酸既朋友~〰️Iced Latte $50〰️#fat_factor_香港 #fat_factor_梅窩
環境: 5/5
服務: 3.5/5