2006-07-26 4 瀏覽
上星期日去咗铜鑼灣果間馬拉媽媽食晚飯,叫咗倆碗特色喇沙同一碗傳統蝦麵再加倆份咖吔多士,仲有倆杯原全無味嘅青檸梳打。特色喇沙先到試了一啖已經覺得唔喺好惦什麼椰香味都無,果倆隻蝦又喺一啲鮮味都無,都唔知佢點收人五十幾蚊碗。講到啲咖吔多士又喺一絕,咖吔又少又無香味啲多士又濕又淋一啲味都無。戲肉出場了,蝦麵到啦!我只食了一啖麵同飲了啖燙就成碗無食過,真喺離晒大譜,啲燙就同滾水一樣原全無味而啲麵又未淋直情喺唔食得!我叫個老細埋嚟同佢講啲嘢好難食要佢取消咗個蝦麵,但他死都話唔得因為已經入咗單,我回應話”唔得米算囉我以後都唔會再嚟呀!”他聽到後就話”不如我送啲串燒比你地食呀!”超,當時已經一肚氣啦仲食得落?今時今日咁嘅服務態度,真喺飛常唔惦!我以後都一定唔會再去。