2023-09-06 59 瀏覽
又係醫肚時候,喺愛蝶灣商場呢間《點籽冰室》醫肚仔,嚐美食。呢間冰室保留左以前冰室嘅風味,餐牌食物亦好有冰室嘅規格,非常推介大家嚟食。餐廳嘅梳化卡座亦好有冰室風格。不論係美食或是環境都超級一流。三寶炒烏冬⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我係一個烏冬行,呢個三寶炒烏冬用咗煙鴨胸,餐肉和魷魚,超級豪華,淨係喺呢間餐廳先食到,簡直係超班嘅三寶炒烏冬,食到舔舔脷👅。經典羅宋湯通粉配瑞士雞翼及餐包⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️酸酸甜甜羅宋湯,充滿蔬菜🥬🥯🥕🫑🍅滿滿纖維,鮮甜健康又好味。每一啖都係蔬菜嘅清甜味道,配上Q彈通心粉一齊食,簡直好似喺口裏面奏緊演奏樂。瑞士雞翼入晒味,瑞士汁同雞油混合一齊,又香又甜,濃郁嘅醬汁包滿喺雞肉表面,簡直係一個不可分離嘅完美組合。餐包香甜又鬆軟,再食多個都得呀!
三寶炒烏冬⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
經典羅宋湯通粉配瑞士雞翼及餐包⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
酸酸甜甜羅宋湯,充滿蔬菜🥬🥯🥕🫑🍅