餐廳: APT. (月街)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2019-12-18 255 瀏覽
/APT. Coffee🇭🇰/➖➖➖聽聞呢間嘅食物質素都唔錯喺IG都見到幾多號平所以就去試吓去到嘅時候大約10:00要等位等咗大概10分鐘左右🙈因為我哋仲會食其他嘢所以就淨係叫咗一杯嘢飲同埋一份toast🙆🏻‍♀️➖➖➖1️⃣Tailor-made toast (2toppings) 65toppings都幾有幾多選擇~~仲可以揀麵包款同埋spreading 我地要左scrambled egg同菠菜sourdough + lemon and cream cheese spreading當份toast嚟到先發現原來係分開上▪️▪️▪️鍾意scrambled egg 多啲覺得菠菜嗰份反而有少少單調本身都有諗過配牛油果🥑蛋炒得幾嫩滑 份量都算多但呢個配搭蛋係會突出啲▪️▪️▪️菠菜係 baby spinach 鮮嫩翠綠雖然話呢份冇蛋嗰份咁特別但係就更加突出麵包嘅存在感麵包都夠香脆有一種麵包香 碟邊仲有杏仁碎 幾鍾意❤️➖➖➖分數:7.6/10➖➖➖2️⃣Earl grey latte $48 (Hot)唔想飲太多咖啡所以就飲咗呢個伯爵茶味甘香 比較似佛香果嘅味茶味都幾突出 朋友略嫌有少少甜感覺上有拉花會吸引啲下次諗
/APT. Coffee🇭🇰/
聽聞呢間嘅食物質素都唔錯
喺IG都見到幾多號平所以就去試吓
去到嘅時候大約10:00要等位
等咗大概10分鐘左右🙈
➖➖➖
toppings都幾有幾多選擇~~
仲可以揀麵包款同埋spreading
碟邊仲有杏仁碎 幾鍾意❤️
Two  topping  toast

分數:7.6/10
➖➖➖
2️⃣Earl grey latte $48 (Hot)
唔想飲太多咖啡所以就飲咗呢個

分數:7.2/10
📍APT. coffee
灣仔月街2-12號地下A&B號舖
2019-12-14
15 分鐘 (堂食)
$75 (早餐)
Two  topping  toast
  • Open  Toast