2009-10-28
男朋友收工之後建議去呢間餐廳試下 .. 好啦 .. 用IPHONE 上OPENRICE 睇 .. 好多人都讚呢度D 牛丸好味WO .. 咁點可以唔試下呢! 於是坐低就點野食了 ..我地點左牛丸麵, 牛肚麵, 一碟菜心, 一碟炸魚皮同可樂 .. 先講個牛丸麵 .. 其實呢度D 麵都比較細碗 .. 如果肚餓既話可能要叫到兩碗咖! D 牛丸好好味~ 好彈牙 .. 男朋友碗牛丸麵D 牛丸比我偷食晒XD~ 唔知佢係咪落左馬蹄 .. 咬落去爽爽的~ 夠味得黎又唔會太咸哩! 之後講下個牛肚麵 .. 一般啦~ 都夠諗 .. 但係我知仲有更好味既地方XD 到講果碟菜心啦 .. 我嫌佢多左少少豪油 .. 不過D 菜都錄得幾諗既 .. 最後到碟魚皮啦 .. 幾簿, 不過咸左少少 .. 都夠脆 .. 但唔係好脆好脆果隻啦! P.S. 雖然個環境睇落唔係咁衛生 .. (我地邊食邊有蟻/烏英係附近移動 .. ) 但D 牙姐服務又唔係好差 .. 野食都幾好味呀! 幾開果頭就去試試吧!