2019-05-18 930 瀏覽
同好耐無見既朋友食飯。一去到朋友就叫左個 appetiser platter ,有幾款芝士,ham同提子,本身我就唔會食芝士,所以都無咩評價。不過佢個份量係多,好適合送酒傾一晚偈。之後叫左個徳國粉糰同拼盤。個粉係正常cream source唔太濟都可以。個拼盤就唔好食。有好多腸,四款每款兩條,甘芝士腸同雞肉都可以。但個豬手就好麻麻,皮唔脆,又無幫手分,肉係淋身但無乜味,同好味既豬手就差好遠。至於個ribs係淋身入味,同一般差唔多。我叫左strawberry smoothie ,反而幾好味。其實餐廳係適合happy hour,有海境有platter 飲品正常但dinner 就麻麻,少食物算擺同味道麻麻。