2023-11-13 1117 瀏覽
星期六預約咗去石門嗰邊申請證件,平時好少去嗰頭,原來商場非常旺,十分之多人, 人頭湧湧咁, 去到順便search埋 有咩好食,見到呢間有不少好評就入去一試😬。我哋入去咁啱有張圓枱,我哋三個人,兩大一細, 如果冇記錯嘅話 星期六日要收茶錢 ,星期一至五就免收🤑。嗌咗碟腸粉, 流沙包,牛肉球, 牛肚,牛柏葉, 同埋一個魚頭燉湯。 魚頭湯雖然 喺湯品裏面入 最貴,但係用料非常之足,同埋感覺係冇落味精,好好飲 💯, 而且平時響屋企會嫌麻煩唔會煲呢類型嘅湯, 所以見呢度有就嗌嚟一試 💞。另外有啲甜品都好似好吸引,但見個肚飽飽哋,就冇嗌,如果有機會下次會再嚟💓。🩶🖤🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷❤️🤍
🩶🖤🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷❤️🤍

• 鮮竹牛肉球