餐廳: 隔水蒸雞
資訊:

2018-10-15 515 瀏覽
今次第一次寫食評, 原因覺得隔水蒸雞的雞幾有雞味好似食緊走地雞咁, 味道唔錯同少味精,價錢公道低食,四十零蚊有湯同雞飯 ,仲有白飯任載, 因為原本帶著無期望的我, 點知一食便覺得有驚喜,好好味。 但又奇怪點解無乜人去食,唔同現在都市人無味精不歡?希望一間咁有心經營做雞的食店唔好咁快執笠,希望多d人去食下,因味道真的唔錯, 我讀得書少唔識寫食評, 只知好食同唔好食。 最後,本身無諗過寫食評, 所以無拍照, 請見諒!想食的朋友可以自己過去試下! 真的值得一試!
但又奇怪點解無乜人去食,唔同現在都市人無味精不歡?

2018-10-13
  • 貴花雞脾飯