2020-11-25
裝修好不在話下啦雖然樓梯難行啲不過位係幾舒服。個五色素菜餐最驚喜係佢唔止自己調試嗰啲調味無日本咁重甜重鹹,配返香港人口味之餘又唔係清一色調返淡而係輕重得宜。炸飯團就夠淡味食到裏面啲素菜味之餘呢嗰果醬又夠濃烈如果再多少少都可以 反而蛋捲就冇菜味都唔係有口感,少少蛋味咁。 兩個醃菜分別係鹽醃青瓜同埋咖哩豆芽,係我食過當中比較淡嘅豆芽漬,咖哩岩岩提香。青瓜配的海苔?非常重味但份量合適亦都有一啲好似芥辣味,又食到青瓜畀鹽乸到係爽身嘅,個湯亦都係比平時出面嘅麵豉湯淡,菇味先出到。另外就再叫一個咩魔法蛋糕其實就係所謂半梳乎厘半奶凍類,佢個奶凍個茶味係幾夠嘅但係平淡左啲非常之結實,如果有紅桑子喺裏面嘅時候呢忌廉水果同兩種餅加埋口感就好好,但係如果你咬到冇紅桑子位置呢就會覺得好單調啦好口感好厚重, 好希望啲餅可配少少佢哋啲果醬伴碟。總括嚟講間店係調味上係好有回頭價值
總括嚟講間店係調味上係好有回頭價值