2023-07-14
💖和牛炒飯份量來說都好多,粒粒炒到金黃色,又好有獲氣味,和牛好豐富💚滿滿既和牛再加埋炒飯另外仲食到有好多蛋,最上面仲有勁多蔥,主要有鹹度既炒飯,炒得好出色💖豚肉蘆筍卷呢一份真係男朋友食過都讚好💜做得剛剛好,唔會落太多油,豚肉味較為突出💖鮑魚刺身其實男朋友都係好鐘意食,而我就係好少食,一直都以為係好普通💛原來食過一次好難忘,質感同味都好好食,下次一見到都會再食💖魷魚海膽壽司食海膽一係就食🧡一食就唔食,一食就要食最新鮮,而呢度既嗨膽就可以盡情咁食,新鮮度爆燈,搭住魷魚一齊,兩種味道可以融入埋一起,再有埋壽司,係好食💖海螺壽司海螺洗得好乾淨,雖然唔清楚佢既製作過程,但係食得出係唔差,好爽口又好有海既味道🩷💕男朋友生日,要帶佢食餐勁💘呢度叫牛石料理,大家都係第一次食,見到佢既食物賣相好吸引💞大家又想食日本料理,價錢又不是好貴,見到所有店員既禮貌態度相當好,黎到食日本料理係唔同D💓睇到好多選擇,所以都擇男友最喜愛既,以上係簡單介紹💗
💖海螺壽司