2009-08-18
勁唔掂>>>>訂位嗰陣巴巴閉>0< 大口話無28圍都可能比唔晒個彩雲廳我 仲話個廳最多可以擺30圍 迫到爆囉''''''' 仲話想拆台 ??點律師証婚註冊呀!!!簽紙嗰陣頭頂盞射燈夠晒照~勁曬~~ 連宣誓詞都睇唔到嚟讀呀~ 時間安排又唔好; 翅未食完就吹你主人家敬酒 連MC都睇唔過眼叫佢拖慢啲....經理/部長唔掂 連班''狗屎''伙記仲賤 企喺尾嗰幾圍位爆粗 超趕收工 未到11點甜品都上埋 又吹你去送客 呢世人呢次真係輸經驗 過來人嗰啲都話唔掂 化妝師都比佢哋攪到趕晒食物除咗夠熱(快上快食)絕無出色 錢就收到過晒火 一般幾位加位有走散 但加咗4圍13個人收足你$330/位 但我加咗4個素食$220/位 又唔見佢拉上補下減番嗰圍11位總之結婚嘅朋友 香港地大把酒樓 千奇千奇唔好揀呢間囉 ==__=='''
訂位嗰陣巴巴閉>0< 大口話無28圍都可能比唔晒個彩雲廳我