2016-08-22 1487 瀏覽
最近都非常流行先吃雞煲後打邊爐 而且是任食 吃到飽。我先後都試過2間私房火鍋,昨天吃到的是一哥私房火鍋。餐廳硬夾將雀會變成餐廳講就一人一間房好似好好聽咁, 但係事實係無人SERVE 你,請佢地拎罐可樂都要一個鐘。食個飯個人又手腳慢,服務真心麻麻。唔係因為有奧運一個一部電視,你都唔會想由3樓係桑拿2樓係 火鍋店既門口入,尷尬死。重點講食物,佢先上鮑魚. 1人一隻 泰式生蝦一人一隻, 生蝦D 冰都比佢攤到滆曬,佢先拎入黎。隻蝦淋PAT PAT 口感極差。鮑魚我無食過 不評論。雞煲正常, BB辣, 正常我個人認為唔差的。但來到重點個番茄蟹煲. 人地倫哥私房菜比一隻原隻蟹我,佢呢到人地既3分1都無。佢收我同樣價錢,我會建議你食倫哥囉! 跟住佢根本佢連最BASIC 既火鍋配料都無,我問佢有冇魚皮, 無魚皮,有冇牛柏葉無牛柏葉,有冇午餐肉佢無午餐肉! 我想講. D 丸. D餃, D 其他配料都唔值我比$258一位. 佢重要另收醬料價同茶芥。佢真係迫到我上黎打食評, 倫哥話打食評有獎抽, 我都無打。佢地差到我唔想上黎打都唔得!以後BLACKLIST!
最近都非常流行先吃雞煲後打邊爐 而且是任食 吃到飽。

我先後都試過2間私房火鍋,昨天吃到的是一哥私房火鍋

鮑魚我無食過 不評論。

雞煲正常, BB辣, 正常我個人認為唔差的。

以後BLACKLIST!
2016-08-18
慶祝紀念