2016-11-27 512 瀏覽
如題,系到食完之後難食到我番屋企中途忍唔住喊......😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭我琴日同我男朋友行旺角❤️,見到衣間幾平又多人、鋪面都幾靚,仲做緊3個promotion,有$25 6件大大壽司set,$40三文魚刺身,同$1一條甜蝦。$100內都應該飽飽la🌸所以我地就入左去啦。入到去打開個餐牌先發現,以上promotion係要買滿餐牌內正價$100先可以有,但係系鋪出面係睇唔到,原先plan好左既野食同budget都要轉過,有俾人呃左既感覺。衣件事我都係可以原諒,當佢係宣傳手法算~~~~~野食好味就得啦。好la🐥🐥我地叫左吞拿魚小卷(紫菜同吞拿魚都超難食)、三文魚壽司(ok)、帶子壽司(普通偏差)同海膽手卷(紫菜一樣差,海膽差且少,飯好多)為左夠錢叫promotion入面個6件set壽司🐱。結果,6件set壽司里左,裏面嗰件芒果海蝦壽司,難食到我嘔番出里😭我從來都無試過嘔番野食出里。佢係難食到唔可以用食物里形容佢,係汗、酸、臭味。真係想投訴佢!

2016-10-15