2024-07-19
嘗試過放入口,但真係食唔落。拎咗去refund。店員好順攤即刻refund,大家都知咩事啦。話說我特登請假,同埋屋企人去捧場,叫咗3個餐同2個小食,所有嘢食嚟到都係凍冰冰嘅。炸豬扒黑咖哩飯,塊豬扒就係日式急凍嗰啲,佢只係焗番熱,但又焗唔熱。無激素雞扒蔥油伴麵,塊雞扒緊急解凍不成,仲成滲雪味,切又切唔開,又係凍冰冰,個麵就乾爭爭,無蔥又無油,碗邊仲有店員啲手指模(睇圖)。個牛肉丼飯,汁都慳,又係無溫度嘅。芝麻雞翼又係雪藏貨,唔熱又唔香,個玉子多士原來只係兩塊麵包夾住喺donki都買到嘅凍冰冰玉子。個餐加錢先有嘢飲,加$10得到1罐200ml嘅可樂,唔凍的。要熱嘅唔熱,要凍嘅唔凍。屋企人乜都唔知,少出街食飯,我帶佢哋嚟食一餐咁嘅垃圾我都好後悔同內疚,真係委屈到差啲喊。非常呃錢的餐廳,雪藏貨處理不當扮上菜。呢個集團好似仲有其他餐廳,不過無勇氣試啦。